Legotillverkning av kretskort

Vår produktionslina för kretskort omfattas av lasermärkning, screentryck, 3D SPI, SM 471Plus och SM485 ytmonteringsmaskiner, omsmältningsugn samt 3D AOI(Automatisk optisk kontroll). Vår tillverkning är mycket flexibel. Vi har arbetat fram ett bra produktionsflöde och vi strävar mot ständiga förbättringar samt ökad personalkompetens.

Med SAKI 3D AOI kan vi upptäcka och förhindra defekter såsom felplacerade komponenter, ben som lyfts upp, tombstones mm. Med en skalbar 3D-inspektion efter omsmältningsugnen kan vi säkerställa produktionskvaliteten.

Se vår maskinpark för kretskortsproduktion

Anledningar till att välja oss för din kretskortsproduktion

  • Monteringskapacitet på upp till 100 000 komponenter per timme
  • Hög kompetens
  • Lång erfarenhet
  • Flexibel produktion

Vill du veta mer om vår kretskortsproduktion?

Är du intresserad av veta mer om tillverkning av kretskort så fyll i formuläret nedan eller kontakta oss.

* = Obligatorisk uppgift

Mer information om vår kontraktstillverkning av kretskort

Vår produktionslina för legotillverkning av kretskort är mycket flexibel för alla typer av kretskortsmontage. Tillsammans med ett gediget LEAN arbete så har vi arbetat fram ett produktionsflöde i världsklass. Kretskorttillverkning är vår ryggrad och omfattas av flera delmoment såsom lasermärkning, screentryck, 3D SPI, Ytmonteringsmaskiner, 3D AOI samt selektivlödning av hålmonterade komponenter. Vår målsättning är att vi skall vara en självklar leverantör inom elektronikbranschen med vår toppmoderna tillverkningsenhet för kretskort och annan form av elektronik. När vi överlämnar ett kretskort ska den vara i enlighet med specifikationen. Det är kundens krav, behov och förväntningar som är styrande för vårt arbete.