Elektronik Mekanik är din legotillverkare av kretskort och elektronikprodukter i alla utföranden

Vi är er naturliga samarbetspartner från prototypkonstruktion till volymproduktion.

Elektronik Mekanik är under positiv utveckling och erbjuder ett affärsmässigt och personligt partnerskap för er. Vi sätter våra partner i centrum och är lyhörda gällande era behov och önskemål för att tillsammans hitta den bästa lösningen. Med vår långa erfarenhet av elektronikproduktion vet vi vilka frågeställningar och utmaningar som måste hanteras för ett lyckat resultat.

Varmt välkommen till oss med ert nästa projekt.


Vår vision

Elektronik Mekanik ska vara en fullvärdig aktör inom vårt kunnande inom området elektronikproduktion, att med ständig dialog utveckla våra kunder och deras produkter

Läs mer

Prototyper

Genom att vara med på ett tidigt stadium av en produkts utveckling kan vi med vår kompetens påverka produktionskostnad och säkerställa en hög kvalité både på produkt och tillverkning…

Läs mer

Verksamhet

Elektronik Mekanik erbjuder montering av kretskort. Allt från några prototypkort till stora tillverkningsserier på 10000-tals per batch. Med högt kunnande och rätt utrustning kan vi erbjuda tillverkning med kvalitet och korta ledtider.

Läs mer

Toppmodern maskinpark

Kretskorttillverkning är vår ryggrad och omfattas av flera delmoment såsom lasermärkning, screentryck, 3D SPI, Ytmonteringsmaskiner, 3D AOI samt selektivlödning av hålmonterade komponenter. Denna produktionslina har kapacitet på upp till 100 000 komponenter per timme och givetvis har den både gripfunktioner och limdispenser för flexibelt och krävande montage av komponenter.

Vår målsättning är att investera i nya maskiner som tillgodoser kundens kravbild samt att Elektronik Mekanik har en maskinpark som följer elektronikbranschens utveckling.

Vår produktionslina är mycket flexibel för alla typer av kretskortsmontage tillsammans med ett gediget LEAN arbete så har vi arbetat fram ett produktionsflöde i världsklass!

Läs mer om vår maskinpark här